Düzce Belediyesi tarafından Kuyumcuzade Bulvarı sonunda bulunan kavşağa yerleştirilen Rabia heykeliyle ilgili yaşanan tartışmalar üzerine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’ten açıklama geldi.

Keleş, heykeli halisane duygularla milletin, devletin, vatanın ve bayrağın yaşaması, kötü ve menfur saldırının bir kez daha tekerrür etmemesi ve yaşananların unutulmaması için yaptırdıklarını kaydederek, “Eser malum çevrelerce çarpıtılmaya çalışılmış, özellikle sosyal medya üzerinden, her zaman olduğu gibi hakkımızda karalama kampanyasına dönüştürülmüştür.” ifadesini kullandı.




 
Küçük düşürmeyi alışkanlık haline getirenlerin cehennemine odun taşımayı ihmal etmemişlerdir
 
Düzce’de geçmişte de hizmetlere karşı çıkanların olduğunu, Düzce’yi ulusal basın çevrelerinde karalamayı ve küçük düşürmeyi alışkanlık haline getirenlerin cehennemine odun taşıdığını dile getiren Keleş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
 
“Özellikle Ulu Önder Atatürk’ün, yine bizim yaptırdığımız Türkiye’de bir eşi daha olmayan anıtını yıkarak yerine bu anıtı yerleştirdiğimiz YALAN ve İFTİRASI bütün söylenenlerin üzerine adeta tüy diken cinsten olmuştur. Bizler, tüm çalışanlarımızla birlikte, gece-gündüz demeden, depremlerle yerle bir olmuş kentimizi bir an önce bölgenin parlayan yıldızı yapma yolunda emin ve kararlı adımlarla ilerliyoruz. Yaptığımız çalışmalara saygıdeğer Düzce halkı ve Yüce Allah şahittir.”

Haber:Y.SEVER