Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Selahattin Aydın bugün basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Keleş’in yeniden aday gösterilmesini değerlendiren Aydın isim vermekten kaçınarak İl başkanı Metin Kaşıkoğlu’nu hedef aldı.

SÜMENALTI EDİLECEK ŞEYLER DEĞİL

2009 seçimlerinde dönemin Belediye Başkanı Mehmet Keleş’le ilgili ortaya atılan 33 dosya ile ilgili açıklama yapılması gerektiğini söyleyen Aydın, “2009 yılında ciddi ithamlar bulunulmuştu. Bunlar sümenaltı edilecek şeyler değildi. Bugün öyle bir şey yoksa özür dilenmeli. Çalışmamız için bu konuda birileri rahatlatılmalı. Sözümün arkasında durmam için soru işaretleri giderilmeli.” dedi.

BU KAREDE YER ALMAK İSTEMEM

Muhalefetten biri olarak değil parti içinden biri olarak açıklama beklediğini söyleyen Aydın, aday tanıtım toplantısında ettirilen “aday olmasam da belediye başkanı adayı gibi çalışacağım” yeminini hatırlatarak sözünün arkasında durması için partisine kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi çağrısında bulundu…

TEZGAH KURULDU DENMELİ

Basın mensuplarının özellikle kimden açıklama beklediği sorusuna net isim vermekten kaçınan Selahattin Aydın, “geçmişte söylenmiş biri izah etmeli…böyle bir şey yoksa aday göstermek için tezgah kurduk denmeli. Bu şekilde kalkıp bu fotoğrafın içinde ye almak istemem… Bu şekilde nasıl oy isteyeceğiz.” dedi.

KİMSENİN MAAŞLI ELEMANI DEĞİLİM

Kimsenin maaşlı elemanı olmadığını altını çizen Aydın, halkla bir araya geldiğinde kendisinde açıklama beklediğini söyledi.

Aydın, “İnsanlar Balık hafızalı değil. Geçmişi çok iyi biliyorlar...”ifadelerini kullandı.

 

Haber;S. KAŞKIR