31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için adaylık başvurularının 16 Kasım’a kadar uzatıldığı AK Parti’de Düzce Belediye Başkanlığı’na talip olan isimlere yenileri eklenmeye devam ediyor.

Düzce’nin tanınmış iş insanlarından ve daha önce AK Parti’den Düzce milletvekili aday adayı olan Orhan Aydın bu kez Düzce Belediyesi Başkanlığı’na talip oldu.

Diyaliz hastalarına hizmet veren bir merkezin ve web üzerinden yayın yapan bir televizyonun sahibi olan Orhan Aydın, bu sabah bir restoranda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla Düzce’ye hizmet etmek için aday adayı olduğunu ve bu görevi yerine getirebileceğini söyledi.

Aday gösterilmemesi durumunda asla partisine darılmak gibi bir durumun söz konusu olmayacağının altını çizen Aydın, görev verilmesi halinde Düzce için hep birlikte çalışacaklarını vurguladı.



“Daha fazlasını yapabilirim”
 Düzce’yi Avrupa şehri yapmak istediğini belirten Aydın şöyle konuştu: “Düzce’ye hizmet sunmak istiyorum. Yapabileceğim birçok şey var. Bugüne kadar görev yapan ve hayatını kaybetmiş olan, hayatta olan belediye başkanlarımız var. Hepsi bir şeyler katmaya, bir şeyler yapmaya çalışmış değerli insanlardır. Ama ben çok daha fazlasını yapabileceğimi düşünüyorum.”  


“Yapılması gerekenleri 50 madde ile tespit ettim”

Hep birlikte çalışarak başarılı olunacağı üzerinde duran Aydın, şunları kaydetti: “Eğer bu görev bana verilirse, emin olun hep beraber yaşayacağız. Birlikte çalışırsak kazanırız. Yapılması gerekenleri 50 madde ile tespit ettim. Bu şehrin Türkiye’de en ön sıralarda olması gerekir. Bunlar için en gerekli şey paradır. Aslında para sorunu yok. Projeniz doğru olduğunda, Dünya’da para diye bir sıkıntı yoktur.”  


“Çok güzel şeyler yaparız”

Heyecan duyulmadan güzel bir iş ortaya koyulamayacağını ifade eden Aday Adayı Orhan Aydın, “Daha güzelini yapmak için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden, aday adayı oldum. Aday gösterseler de, göstermeseler de ben darılmam. Ama görev verilirse çok güzel şeyler yaparız. Her seferinde heyecan duyarız.” dedi.
Düzce Belediye Başkanlığı için AK Parti’den Aday Adayı olan Orhan Aydın, açıklamalarının ardından Düzce için planladığı projelerden bahsetti.