Saadet Partisi'nden yerel seçimlere Düzce Belediye Başkan adayı olarak girecek olan Selahattin Aydın, seçim öncesinde gezilerine de başladı. Partinin il yönetimiyle birlikte gezilere başlayan Aydın, ÖNCÜ TV'yi de ziyaret etti.

Ziyaret Sırasında açıklamalarda da bulunan Aydın, “Bu kararı almamda başta Fahri Çakır olmak üzere il yönetimi de büyük katkıda bulundu. Gerekli kişilerle görüştükten sonra böyle bir karar aldım. Zaten Belediyeciliğin ne demek olduğunu biliyorum. Halkımızda uygun görürse Düzce Belediye Başkanı olarak başarılı çalışmalara imza atmak istiyorum.” dedi.

Düzce için önemli projeleri de olduğunu belirten Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın, “Düzce de Sakarya gibi deprem yaşamış bir bölge. Sakarya da yaptığımız çalışmalarla depremin izlerini yok ederek Sakarya'yı kısa süre içerisinde eski günlerine döndürdük. Düzce'de de deprem yaşandı ve depremin izleri hala duruyor. Bu konuda çalışmalarımız bulunuyor. Bunun dışında Düzce'nin ne gibi sorunları olduğunu biliyoruz. Bu sorunlar içinde önemli projelerimiz bulunuyor.” ifadelerini kullandı.