Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Selahattin Aydın Gündemde olan bazı konuları değerlendirdi. İsviçrede yaşanan minare gündemi ile ilgili konuşan Aydın: “ Orada çıkan sonucu tüm siyasi partiler gibi bizde kınıyoruz. Oradan böyle bir kararın çıkması bizleri üzmüştür. Fakat iktidar partisi ve muhalefetin gündeminde dış ülkerler yerine içimizde olan sorunların gündeme gelmesi gerekmektedir. Başörtülü öğrencilerimiz okullara başı kapalı gidemiyorlar. Kat sayı sorunu halen aşılmış değil. Kendi problemlerimizi çözmeden dış ülkelerin sorunlarına el atmaya çalışıyoruz. Biz her toplantıda bunu söylüyoruz. Türkiye'nin sıkıntısı çok büyük.

Esnaf Kurban Bayramında canlanmayı bekliyordu. Fakat biz kurban bayramı sonrasında esnaf ziyaretlerimiz sırasında hiçte öyle bir canlanmanın olmadığını, gün geçtikçe çöktüklerini bildirdiler. Esnaf sıkıntıda, çalışan sıkıntıda, Emekliler sıkıntıda. Esnaf ziyaretlerimizin çoğunda esnaflar bize refah-yol hükümetini mumla aradıklarını kendilerinin hata yaptıklarını dile getiriyorlar. Çözüm yolunun saadet partisinde olduğunu biz göstermeye çalışıyoruz. Refah yol hükümeti dönemini bilenler bizim nasıl birileri olduğumuzu bilirler.

Dünyayı kasıp kavuran Ekonomik kriz nedeninin arkasına sığınan mevcut hükümet yapılanları uzaktan takip ediyor. Bu yapılanların bir çoğu hata sebebidir. Toplum bu konular üzerinde patlama noktasına geldi. En yakın zamanda çareler üretilip vatandaşların önüne sunulmalıdır” şeklinde konuştu.