Yerel seçimler öncesinde siyasi parti Düzce Belediye Başkan adayları da gezilerine ara vermeden devam ediyor. Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın seçim gezileri kapsamında Feti Görür, Abdurrahman Yıldız, Abdullah Yalman, Ender Çakar, Birkan Mertol, İdris Çalışkan, Fatih Metek, Şenol Kurt, Metin Öztürk, Halil İbrahim Pişkin, Ahmet Güngör, İbrahim Darıyerli ve İl Başkanı Faruk Erdem ile kalabalık bir partili topluluğunun eşlik ettiği ziyaretlerde, Yenikent'te yaşayan vatandaşların sorunları ve beklentileri konuşuldu.

Vatandaşlarla karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen toplantılarda belediyenin aldığı inşaat ruhsat harçları gündeme geldi. Bir vatandaşın “Bu harçlar diğer illere göre yüksek. İnşaat yapmak için daha kazma vurmadan belediye belimizi büküyor” demesi üzerine Selahattin Aydın “Size söz veriyorum inşaat ruhsat harçlarını kanunların müsaade ettiği en alt seviyeye indireceğim” dedi.

Bir başka vatandaşın “Belediye bu kadar borç içindeyken konutların sorunlarını hangi kaynakla çözeceksiniz?” sorusu üzerine Aydın verdiği cevapla “Konutlarda bekleyen hizmet çok cüzi paralarla çözülebilecek hadiselerdir. Belediyecilik bilgisi ve karşılıklı müzakere ile bunları çözerim.” ifadelerine yer verdi.

Saadet Partisi Belediye Başkanı Adayı Selahattin Aydın seçim gezilerine bugünde Perşembe pazarı ile devam etti. İl Başkanı Faruk Erdem ve belediye meclis üyesi adaylar ile birlikte pazar esnafını ziyaret eden Aydın, seçmenlerden destek istedi. Pazar esnafının sorunlarını dinleyen Aydın, vatandaşlara projelerinden de bahsetti.