Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın seçim gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor. Aydın, İl Başkanı Faruk Erdem, ve bazı meclis üyesi adayları ile birlikte Hamidiye Mahallesi’ndeki vatandaşları ziyaret ederek projelerinden bahsetti. Hamidiye Mahallesinde iki ayrı kahvehaneyi ziyaret eden Aydın, Düzce Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu ve Düzce’ye hizmet etmek istediğini belirterek, bu konuda tecrübeleri olduğunu söyledi. Sakarya’da yaptığı görevlerden bahseden Aydın, Şimdi sıra Düzce’de. Amacımız Düzce Belediyesi’ni de borçlarından kurtarıp güçlü bir belediye haline dönüştüreceğiz dedi.

Düzce Spor’un içinde bulunduğu duruma da değinen Aydın, Düzce Belediyesi olarak Düzce Spor’a gerekli desteği verip kentin takımını halkın tutkunu olduğu bir takım haline dönüştürüp başarıları ile adından söz ettirmek istiyoruz dedi.

 

Aydın, güçlü bir kadro ile göreve talip olduklarını belirterek, beraberinde gelen meclis üyesi adaylarını da vatandaşlara tanıttı. Hamidiye Mahallesi Muhtarı Mensur Bilgin de mahallenin sorunlarını anlatarak, D-100’e bir alt geçit istediklerini söyledi ve  göreve gelmeleri durumunda bu yatırımın programa alınmasını istedi.