AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından Düzce'nin yatırımlarının değerlendirildiği toplantılar bugün Türk TELEKOM ve SEDAŞ ile devam etti. Tüm belediye başkanlarının ve milletvekillerinin hazır bulunduğu toplantıda gelen şikayetler masaya yatırıldı. Toplantı taraflarından birinin SEDAŞ olması Düzce’de yıllardır bekleyen yatırımları akıllara getirdi.

2002 yılından buyana gündemde olan Bolu Dağı’nın Işıklandırması ve kurumlar arası sorunlardan dolayı karanlıkta kalan D-100 Karayolu’nun Gölyaka-Hendek arasındaki bölümü ile ilgili Düzce Milletvekili Faruk Özlü, toplantı öncesi açıklamalarda bulundu. Özlü, iki kurum arasında ortak çözüm noktası bulacaklarını kaydetti.

İKİ KURUMU ANLAŞTIRACAĞIZ

Özlü, “Düzce’nin sorunları ile ilgili Karayolları ve DSİ ile toplantı yaptık. Bu yol ışıklandırma konusu Karayolları ve SEDAŞ arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklanıyor. SEDAŞ özel bir şirket, Karayolları ise devlet kurumu. Biz karayollarını dinledik, şimdide SEDAŞ’ı dinleyeceğiz. Bu iki kurumu bir araya getirerek anlaştıracağız ve bu sorunu çözeceğiz. Hem ışıklandırma hem bariyer konusunda her iki kurumun görüş farklılıklarını gidereceğiz.”diye konuştu.

HER HÂLÜKÂRDA YAPTIRACAĞIZ

Seçim döneminde gelen şikayetleri mutlaka çözeceklerinin altını çizen Milletvekili Özlü, şunları kaydetti: “SEDAŞ’la ilgili seçim döneminde bize iletilen Düzce ve köyleri için sorunlar vardı. Bunun hepsini toplayıp ilettik. Onlar çalışma yaptılar. Bu çalışma konularını değerlendireceğiz. Mutabık kalamadığımız konuda SEDAŞ ve TEİDAŞ arasındaki sözleşmeyi gözden geçireceğiz. SEDAŞ’ın sorumluluğundaysa SEDAŞ’a, değilse Enerji bakanlığından kaynak talep edip yaptıracağız. Her hâlükârda yaptıracağız.”

Haber;S.KAŞKIR