AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde başlatılan Yerel Yönetimler İl Şurası yapıldı.
Genel Merkez'in talimatları doğrultusunda Düzce İl Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Yılmaz'ın organizasyonuda gerçekleşen toplantıya Trabzon Milletvekili Rasim Aykan, Düzce Milletvekili Celal Erbay, Düzce Belediye Başkan Vekili Özcan Demirbaş, Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti İlçe Başkan ve yöneticileri katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Yılmaz Yerel Yönetimler'in çalışmalarının gözden geçirilip taleplerin Genel Merkeze iletilmesi amacıyla düzenlenen bu toplantının çok yararlı olacağını belirtti.
Trabzon Milletvekili Rasim Aykan partimiz Genel Merkezin'in aldığı kararlar doğrultusunda Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın yeni bir anlayışla başlatığı çalışmalrın yoğun bir tempoda devam ettiğini söyledi.
Aykan "AK Parti Türkiye'nin en büyük partisidir. Dünya'nın da sayılı teşkilatlarından birisidir. Amacımız yerelde seçilenlerle Genel Merkezin arasındaki koordinasyonu sağlamaktır" dedi.
Aykan, toplantının iki saati aşkın bir süre devam edeceğini ve ardından aynı toplantıyı Bolu teşkilatımızda da yapacağız dedi. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.