Acısıyla tatlısıyla tam üç dönemdir Konuralp Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Aykut, Konuralp'in belde olarak kalmasına katkıda bulunduktan sonra 29 Mart yerel seçimlerinde dördüncü dönemde de varım dedi.

Aykut, bugün düzenlediği basın toplantısında üç dönemdir Konuralp'in gelişmesi için elinden geleni yaptığını belirterek, “Konuralp için neler yaptığımızı herkes biliyor. Üniversite, Hastane gibi önemli alanların yer aldığı bir belde için elimizden geleni yaptık. Konuralp'in belde olarak kalmasını sağladık, inşallah ilçe olmasını da sağlayacağız. Bir dönem daha Belediye Başkanı olmak için Demokrat Parti beni seçti ve bende bu görevi seve seve kabul ettim. Konuralp'i bu dönemde ilçe yapmak için uğraşacağız. Tabi Konuralpliler beni bir dönem daha isterse.” şeklinde konuştu.

Demokrat Parti İl Başkanı Ruhi Güner de “Aslında İbrahim Aykut'un adını Genel Başkanımız gelip açıklayacaktı. Ama ani gelişen bir durum olduğu için biz açıkladık. İbrahim Başkanım aday adayı dedi ama bizim onun karşısına başka bir aday çıkarmaya yüzümüz yok. Kendisi bizim Kionuralp Belediye Başkan adayımızdır.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut aday olmak için dosyasını Güner'e vererek 29 Mart yerel seçimlerinde bende varım dedi.