Demokrat Parti Genel Başkanı Sülayman Soylu’nun Akçakoca ziyareti, Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut’un  adaylık bilmecesinin de  adeta netleşmesine neden oldu. Düzce’nin tek muhalif Belediye Başkanı olan  İbrahim Aykut’un Partisinin genel Başkanı Süleyman Soylu ile aynı araçta Akçakoca’ya gidişi ve Program Boyunca Soylu’ya yakın duruşu adaylık ile ilgili tereddütleri ortadan kaldırdı

 

Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut genel Başkanının Düzce ziyareti için her şeyi düşünmüş olacak ki  önce makam aracının plaka kısmına Genel Başkanının ismini yazdırdığı, ardından da aracı Karşılamanın yapıldığı Kaynaşlı Gişelerine yollayarak genel başkanını kendi makam aracında ağırladığı gözlendi.

Başkan Aykut Partisinin genel Başkanı Süleyman Soylu’yu Akçakoca’ya geçerken de Belde girişinde karşıladı  ve ardından aynı araç içerisinde genel başkanına mahalle yapılan Konuralp’i gezdirdi. Araç içerisinde ne konuşulduğu merak edilen Aykut ile Soylu Akçakoca’ya kadar seçim kritiği yaptığı tahmin edilirken  Aykut’un Akçakoca’daki programda ön saflarda yer alıp genel başkana yakın duruşu adaylık için sorun olmadığı şeklinde yorumlandı.

 

Mahalle yapılan Konuralp’in Belediye Başkanı İbrahim Aykut’un durumunun ne olacağı ile ilgili mikrofonlarımızı uzattığımız Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun Başkanımızla Düzce ve Konuralp için güzel çalışmalar yapacağız demesi ve ardından biraz sabredin 15 gün sonra Düzce’yi de açıklayacağız sözleri Aykut’un Düzce için adaylığının kesinleştiği şeklinde yorumlandı.