Düzce Tanıtım Günleri Ankara'da  Atatürk Kültür Merkezi'nde (Yarın) 12 Mayıs 2016 Perşembe Günü saat 12.30'daki açılış programıyla başlayacak.Tüm bürokratlar STK'lar ve Belediye Başkanları bu açılış programına kilitlendi. Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'in internet sitesinde duyurduğu "Kan Bağışı " ilanı ile ayrı bir program düzenledi.

Düzce'de bürokrat ve siyasiler başta olmak üzere bir çok kesimin heyecanla beklediği "Düzce Tanıtım Günleri"nin  kan bağışının yapılacağının duyurulduğu saatlerle çakışması, Ak Parti İl Teşkilatının tanıtım günlerine katılmayacağı şeklinde yorumlandı. Düzce Valisi Ali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in büyük özen gösterdiği "Düzce Tanıtım Günleri"nin bu tür kan bağışı gibi programlarla aynı gün ve aynı saattte çakışmasının bir tesadüf olamayacağı, bu ikinci programın "Tanıtım Günleri"ne ilgisizlik anlamı taşıdığı kanaati "partiyle valilik vöe belediye arasında bir çatışma olduğu" şeklinde yorumlanıyor.


Haberimizin internet sitesinde yayınlanmasından 20 dakika sonra Ak Parti İl Başkanlığı mail ortamında programın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.