Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, göreve geldiği günden bu yana geçen bir yılı "Erol Tayhan'la MANŞET" Programı'nda değerlendirdi."Güleryüz ve memnuniyet esasına dayalı" bir hizmeti esas aldıklarını dile getiren Başkan Azap, doğumdan ölüme kadar hizmeti esas alan belediyeciliği uygulamak için çalıştıklarını söyledi.

Yeni imar uygulamasında eskiden iki kat olan uygulamayı dört kata çıkardıklarını belirten Başkan Azap, Gümüşova'da organize sanayiden kaynaklanan üç bin, üç bin 500 civarında işçi potonsiyeli olduğunu belirterek,  yapılaşmaya teşvik etmenin yanında kiralık konut ve kalıcı mekan konusunda taleplerin karşılanmasının esas alındığını dile getirdi.

Göreve başladığı bir yıllık süre içerisinde bir kamyon, vidanjör, arazöz, 2 hizmet aracı ve bir sosyal hizmet aracını belediyeye kazandırdıklarını ifade eden Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, on gün içinde itfaiye aracının teslim alınacağını belirtti. Pazaryeri'nde "Market Araçları" ve "Hoşgeldin bebek" gibi projeleri ilk kez gerçekleştirdiklerini ifade eden Azap, personel alımı konusunda ayırımcılık yapıldığı yönündeki sorulara "Herkes kendi ekibiyle çalışmak ister" diyerek karşılık verdi.

Sorulan bir soru üzerine ilçeyi yatırım anlamında "kuzey-güney" diye ayırmayı doğru bulmadıklarını ifade eden Başkan Azap :"Yatırım ve hizmette bütünlüğü esas alıyoruz. İlçenin bütününe hizmet verme gibi bir ilkemiz var. Hizmeti her yöne yansıtmayı, dengeli yatırım yapmayı  hedefliyoruz" dedi. Gençlere spor yapma imkanının sağlanması için yeni bir çalışma içinde olduklarını vurgulayan Başkan Azap "Her mahalleye bir semt sahası düşünüyoruz ve planlamamız bu yönde" diyerek başladığı sözlerine böyle bir projenin uygulanması için alt yapı çalışmalarına devam edildiği müjdesini verdi.

Haber:E.TAYHAN