AK parti teşkilatı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Varol'un ev sahipliğinde Aziziye Mahallesi'nde toplandı.

Toplantıya Aziziye Mahallesi'ndeki 1030 Nolu sandıkta oy kullanan vatandaşların yanı sıra İl başkanı Metin Kaşıkoğlu ve teşkilat üyeleri ile Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı.

 

Düzce'de ilk kez sandık danışma meclisi toplantısı yapıldığını ve bunun diğer sandıklarda da devam edeceğini belirten AK Parti İl başkanı Metin Kaşıkoğlu, bu toplantıların partiye oy veren Ak Parti Gönüllülerini daha yakından tanıma ve o mahallenin sorunlarını daha iyi tespit etme ve çözüm yolları üretmek adına önemli olduğunu ifade etti.


İl seçim işleri başkanı Meryem Aydın Şirin, mahalle ziyaretinin amacından söz ederken, Ramazan ayı içinde yapılacak olan ziyaretler ile Aziziye mahallesi'ndeki seçmen sayısının artırılmasının hedeflendiğini söyledi.


Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve yol başta olmak üzere yaşanan sıkıntıları dinleyerek vatandaşlara bilgiler aktaran Belediye Başkanı İsmail Bayram ise, Belediye'nin 4 yıllık görev süresi boyunca 240 km yol yaptığını ve bunun bir rekor olduğunu belirtti. Her mahallenin sorunlarını bir bir çözme gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Bayram, Aziziye Mahallesi'ndeki yol şikayetlerinin biteceğini ve ekiplerin şuan mahallede bölge bölge çalışma yaptığını dile getirdi.


Toplantıya katılan mahalle sakinlerinden biri, “bizim önce yollarımız, sürekli kazılıyor,yollarımız çok berbat, otobüsler gelip geçiyordu şimdi otobüsler geçmemeye başkladı, yollar köstebek yuvası gibi, yeni yollar, ara mahalleleri genişletmeyi bekliyoruz.”derken, bir diğer vatandaş ise “Doğalgaz verilmiyor, abone verilmiyor, yol geçecekmiş daha ne zaman geçecek bilmiyoruz.” diyerek şikyetlerini dile getirdi.

 

Toplantı sonunda Ak Parti'ye geçenlere il başkanı Metin Kaşıkoğlu ve İl seçim işleri başkanı Meryem Aydın Şirin tarafından rozetleri katıldı.

HABER: H.İŞCAN