7 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde bağımsız aday olarak seçime giren Birol Şahin, saha çalışmalarına başladı. Şahin bugün Öncü Medya Grubuna yaptığı ziyarette hedeflerini paylaştı. Uzun İstişareler sonucu bağımsız aday olmaya karar verdiğini anlatan Şahin, süreci şöyle aktardı:

HALKIN TEVECCÜHÜ VAR

Diğer partilerden de teklifler aldığını belirten Bağımsız Aday Şahin, “ aday belirlerken bazı sıkıntılar yaşanıyor. Şuan bile bazı partilerin adaylarına tepki var. Temayüller, mülakatlar yapılıyor, dikkate alınmadığında halkın beklentilerine cevap verilemiyor.  Halk farklı isimler bekliyordu. Bundan dolayı ben bağımsız aday olduğumda  bir çok kesimden insan “İyi ki aday olmuşsunuz alternatif arıyorduk.” Diyenlerle karşılaştım.  4 ilçeyi gezdim güzel tepkiler alıyoruz. Halkın teveccühü var.”diye konuştu.

ÖRNEK VEKİL OLACAĞIM

Düzce’de muhalefet boşluğunun olduğunu dile getiren Bağımsız aday Şahin, seçildiğinde yapacaklarını anlattı.
Şahin,” siyaset herkesin yapacağı bir iş değil. Bu işi iyi bilmek gerekiyor. Biz seçilirsek milletvekili nasıl çalışır, nasıl temsil eder cevap vereceğim. Örnek vekil olacağız inşallah”dedi.

DÜZCE ANKARA’DA SES GETİRECEK

Düzce’nin problemlerine dikkat çeken Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:
“ iki deprem yaşamış, yerle bir olmuş. Çok sıkıntı çok problem var.  Hala 15 yıl olmuş deprem kalıntıları duruyor.  Öyle bir milletvekili olacağız ki  vali belediye başkanı, kurumlar harekete geçecek. Düzce Ankara’da ses getirecek.”

HABER;S.KAŞKIR