17 Temmuz Pazar günü Ankara’da yapılan 4. Olağan büyük kongre ile Genel Başkanını seçen Saadet Partisi Mustafa Kamalak ile yola devam dedi. Kongre ile ilgili bugün İl binasında partililerin de katılımı ile bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi İl Başkanı Ertuğrul Yılmaz, “Bundan sonra Saadet Partisi olarak daha büyük aşkla, daha büyük heyecanla yolumuza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Kongrenin Düzce için en sevindirici yanının Fethi Görür ve Faruk Erdem’in Genel İdare Kurulu’nda Düzce’yi temsil etmesi olduğunu belirten Yılmaz, “Bir kısım medyadaki dedikoduların aksine partimiz bu kongrede sevgi ve kardeşlik bağlarını daha da çok kuvvetlendirmiştir.” şeklinde konutu.

“Saadet Partisi olarak liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın vefatından sonra Kanuni zorunluluk gereği 4.cü olağan Büyük Kongremizi 17 Temmuz 2011 Pazar günü Ankara’nın en büyük kapalı spor salonunda gerçekleştirdik. 40 yıllık bir maziye sahip olan Milli Görüsün bu Kongre ile birlikte ikinci 40.cı yılının Erbakan hocasız başlangıcını yaptık. Saadet Partimiz bu kongreyi beklentilerin ötesinde 20 bin kişinin katılımı ve coşkusuyla tamamladık. Genel başkanlığa bu güne kadarki süreçte geçici olarak bu görevi yürüten Prof. Dr. Mustafa Kamalak seçildi. Bundan sonra Saadet Partisi olarak daha büyük aşkla, daha büyük heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Kongremizin Düzce’miz için en önemli ve sevindirici yanı ise İlimizden Fethi Görür ve Faruk Erdem’in Genel İdare kurulunda Düzce’mizi temsil edecek olmasıdır. Bu vesileyle her iki arkadaşımızı tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dileriz. Öte yandan bir kısım medyadaki dedikoduların aksine partimiz bu kongrede sevgi ve kardeşlik bağlarını daha da çok kuvvetlendirmiştir. Erbakan Hocamın ailesinden üç isim Genel idare kurulu asıl üyeliklerinde görevlendirilmişlerdir. Bu kongre basta Düzce’mize olmak üzere vatanımıza milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ederim.”

Haber; R. BAL