Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) partisinin grup toplantısı yapıldı. Grup toplantısında 4 eski bakan hakkında verilen karar ile gündeme dair açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milletvekili İbrahim Korkmaz’ında “Hazreti” esprisi için söylediklerini es geçmedi. Korkmaz hakkında ağır konuşan Bahçeli, şunları söyledi. “Bakara suresiyle alay ederler kimseden ses çıkmaz. Hırsızlığı ayetlerle örtmeye çalışırlar, İslam ile kandırırlar kimseden ses gelmez. Peygamber benim kardeşim diyen sapıklar hiçbir yaptırım görmez. Bu nasıl bir ülkedir?”
dört eski bakan hakkında verilen karar hakkında iktidara yüklenen Bahçeli’nin yaptığı açıklamalarda işte Milletvekili İbrahim Korkmaz’ı eleştirdiği kısım:
"MİLLİ VİCDAN İĞFAL EDİLMİŞTİR"
O eski bakanlar eninde sonunda tıpış tıpış adaletin önüne çıkacak, gereken bedeli ödeyeceklerdir. Bakara suresiyle alay ederler kimseden ses çıkmaz. Hırsızlığı ayetlerle örtmeye çalışırlar, İslam ile kandırırlar kimseden ses gelmez. Peygamber benim kardeşim diyen sapıklar hiçbir yaptırım görmez. Bu nasıl bir ülkedir? Türkiye yanarken bekamızla vahim gelişmeler yaşanırken Erdoğan’ın karanlık saraya Türkiye’yi sıkıştırmaya çalışması dayatmadır. Böyle bir oldubitti görülmemiştir. Yeni Türkiye diyerek Türklüğe süre biçenler demokrasi ipini tutunamaz. Başımızı kuma gömmeyelim.
Haber;Y.SEVER