Partisinin aday tanıtım programına katılmak üzere Düzce’ye gelen MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, 18 Temmuz Spor Salonunda partililerin büyük ilgisi ve yoğun sevgi gösterileri eşliğinde karşılandı. Bayraklarla süslenerek adeta bayram yerine çevrilen spor salonuna giren Bahçeli, partililerce çoşku içerisinde karşılandı.

 

Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz yerel seçimlerde oldukça iddialı olduklarını belirterek adaylarımızın tamamına güveniyorum dedi.

   Adil , Şeffaf bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduklarını belirten Ilgaz Düzcelileri MHP Çatısı altında Meclis üyesi adaylığı için başvuru yapmaya davet etti. Seçimler öncesinde Şaibesi olmayan isimlerle yola çıkmak istediklerini belirten Ilgaz, Bu nedenle bazı isimleri liste dışında tutmamız gerekti. Hedefimiz Düzce’de 29 Mart Sabahı Düzce Belediyesini kazanmak dedi.

 

 

 

     Spor salonunda Partililere hitap eden MHP Lideri Devlet Bahçeli,konuşmasının başında ülkenin içinde bulunduğu duruma değindi.  Ak Parti Hükümetinin 6 yıl 2 ay 10 gündür yanlış üzerine yanlışlar yaparak ülkeyi yönettiğini belirten Bahçeli, Milli ve manevi değerlerin yozlaştırıldığı bir toplum haline gelindiğini belirterek etnik ayrımcılığın Türkiye için en büyük tehlike olduğunu söyledi.

   Gidişatın sonu hayra gitmiyor diyen Bahçeli, ülkeyi korumak v milletin birliğini sağlamak birinci görevimizdir dedi.

 "AKP zihniyetine ders verilmesi gerektiğini belirten Bahçeli, Millet iradesi ile geleni millet iradesi ile göndermelisiniz dedi. AKP’nin alternatifinin millet iradesinden çıkması gerektiğini belirten Bahçeli, AKP’nin alternatifi MHP’dir dedi. "

Konuşmaların ardından MHP'nin Düzce Adayları kürsüye çağrıldı. ve Düzcelilere tanıtıldı.