AK Parti Düzce İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılmak üzere Düzce’ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce’de vatandaşın en çok şikayet ettiği konulardan olan başıboş sokak hayvanlarına çare olacak “Köpek Barınağı” projesine ilişkin müjdeyi verdi.

“Bu sene sonunda açmayı planlıyoruz”
Modern Hayvan Barınağı Projesi'nin kurulacağı alan olarak açıklanan Subaşı Köyü'nde başlayacak çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirmede bulunan Özlü, şöyle konuştu:

“Orman Bakanlığı ile Sözleşmemizi imzaladık. Özel İdare’ye ilk avans ödemesini aldık. Firmaya yer tahsisini yaptık fakat mevsim şartları inşaata başlanması bakımından çok uygun olmadığı için inşallah Nisan ayında inşaata başlayacağız ve bu sene tamamlanacak. Mümkünse bu sene sonunda açmayı planlıyoruz. Gayet güzel gidiyor.”

“Düzce’nin projeleri için çalışıyoruz”
Düzce’nin projelerinin Ankara’da takip edildiğini aktaran Özlü şu ifadelerde bulundu:

“Bir taraftan Türkiye için çalışırken, diğer taraftan Düzce için çalışıyoruz. Düzce’nin projeleri için çalışıyoruz. Düzce’nin bütün projelerini Ankara’da anlık ve günlük takip ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde Düzce’de yeni açılışlarla, yeni müjdelerle beraber olacağız.”

Haber: Ö.YILMAZ