Bugün Karadeniz Ereğli'de düzenlenen AK Parti 5. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'yi unutmadı. Dün Kaynaşlı'da başlayan ve bugün Yığılca ile devam eden Düzce ilçe kongrelerine birer mesaj gönderdi. Özlü, tüm parti kademelerine seslendiği mesajında şu ifadelere yer verdi: "İlçe kongremizin, ülkemiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Kongremizin organizasyonunda emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum.

"Bundan sonra önümüz daha da açıktır"
Kıymetli dava arkadaşlarım, Türkiye’nin her tarafında AK Parti kongreleri devam ediyor. Büyük bir kardeşlik, dayanışma ve hizmet aşkıyla kongrelerimizi hayata geçiriyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız kongrelerimizde, bütün Türkiye’ye şu mesajı veriyoruz: AK Parti, insanı merkez alan, insana yatırım yapan, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” diyen, kimlik sahibi, dinamik, katılımcı, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir siyasi partidir. Zaten öyle olduğu içindir ki; 15 yıldır kesintisiz bir biçimde milletimizin desteğini ve duasını alarak bugünlere geldik. Bundan sonra önümüz daha da açıktır. Çünkü, 15 yıldır olduğu gibi bundan sonra da milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz.

"Desteğinize layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz"
Değerli dava arkadaşlarım, sizler teşkilatlarımız olarak, partimizin omurgası olduğunuz gerçeğini aklınızdan çıkarmayınız. Bizler öteden beri teşkilatçılığa önem verdik, bundan sonra da önem vermeye devam edeceğiz. Sizlerle her zaman gurur duyduk, desteğinizi her zaman arkamızda hissettik. Ben ve milletvekili arkadaşlarım, sizlerin bu desteğine layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

"2023 hedeflerinden asla geri adım atmayacağız"
Ankara’da sizleri temsil çalışmalarımız devam ederken; gözümüz, kulağımız hep sizlerde oldu. Sizlerin isteklerine, taleplerine, görüşlerine, eleştirilerine her durumda açık olduk. Hepinize bu büyük desteğinizden ve güveninizden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüze koyduğu 2023 hedeflerinden asla geri adım atmayacağız.

"AK Parti ailesi olarak, birbirimize omuz vereceğiz"
Bu hedeflere doğru ilerlerken; en büyük dayanak noktamız sizlersiniz. AK Parti ailesi olarak, birbirimize omuz vereceğiz. Siyasete ve milletimize örnek olacağız. Kongremizin hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum. Görev ve sorumluluk alan kardeşlerime, yönetim kurullarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza en kalbi teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah’a emanet olunuz."

Haber:C.ÜSTÜNER