Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, partisinin dün gerçekleştirilen eğitim programının ardından bugünü de Düzce'ye ayırdı. Çilimli Sapağı'nda faaliyet gösteren bir çorap fabrikasını ziyaret eden Bakan Özlü, fabrikayı gezdi ve yetkililerden bilgiler aldı.Teknik ekip, farklı ebat ve modellerde üretilen çorapların özellikleri hakkında Özlü ve beraberindeki heyete detaylı bilgilendirmede bulundu.






Fabrikanın üretim bölümündeki incelemeleri sırasında işçilere 'İyi çalışmalar' dileyen Bakan Özlü, ardından yöneticilerle toplantı salonunda bir araya geldi. Bakan Faruk Özlü'ye ziyaretinde Vali Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ile bazı belediye başkanları da eşlik etti.


Ziyaretin sonunda işçilerle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Faruk Özlü, ardından Valiliğe geçti. İkindi namazını Cedidiye Camii'nde kılan Bakan Özlü, ardından Belediye Meydanı'ndaki çay bahçesine giderek burada vatandaşlarla çay içip sohbet etti.