Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27 Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde rotasını çevirdiği Düzce’de gerek ziyaret gerek toplantılarını soluklanmadan sürdürüyor.

Özlü muhtarları topladı
Bir dizi ziyaret ve program için gününü Düzce’ye ayıran Özlü, bir restoranda düzenlenen toplantıda Düzce’de merkeze bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlarla istişarede bulunan Özlü, mahallelerde bulunan eksiklerin tespiti ve yapılacak yeni çalışmaları ele aldı.



Özlü’den sürpriz ev ziyaretleri
Özlü daha sonra, 77 yaşında, kızı ile birlikte yaşayan İbrahim Hıdır’ı ziyaret etti. Yenimahalle’de oturan Hıdır’ın evine, eşi Onur Özlü, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile birlikte giden Bakan Özlü, bir süre önce ameliyat olan ve tedavi süreci devam eden Hıdır’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakanı aniden karşısında gören ve oldukça şaşıran İbrahim Hıdır, evine bir bakanın gelmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Kendisine ikram edilen çayı içen Bakan Özlü, Hıdır’a bayrak ve tişörtden oluşan seti hediye etti. Özlü daha sonra ev halkı ile birlikte üzerinde ‘Vakit Düzce Vakti’ yazan bayrağı balkona astı.



Bakan Özlü daha sonra aynı mahallede oturan 2 çocuk annesi ev hanımı Ayşe Şimşek’i de ziyaret etti.

Haber: Ö.YILMAZ