Genişletilmiş Düzce Koordinasyon toplantısı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü başkanlığında Ankara'da yapıldı. Toplantıya Düzce milletvekilleri Fevai Aslan, Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, tüm ilçe ve belde belediye başkanları ile Ak Parti il başkanı Hikmet Keskin, kadın kolları başkanı Sebahat Uçar ve ilçe başkanları katıldı.



Düzce’ye ilişkin konuların ele alındığı toplantıda, katı atık bertaraf tesisi, sokak hayvanlarının barınak sorunu, İSKİ arıtma tesisi yeri, Muncurlu hastanesi, Efteni termal otelin dönüşümü, çevre düzeni projesi, yeni hastane park alanı ve kentsel dönüşüm gibi konulara ilişkin çalışmalarda gelinen son nokta masaya yatırıldı.

Bakan Özlü: Referandumda Düzce’nin Türkiye Birincisi Olmasını Bekliyorum”

Toplantıda ayrıca il ve ilçe parti teşkilatı ile halkın onayına sunulacak cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin anayasa değişikliği konusunda gerçekleşecek referandum sürecine ilişkin yapılacak çalışmalar da ele alındı.

Parti teşkilatına seslenen Bakan Özlü, referandumda Düzce'den rekor beklediğinin altını çizerek: “Referandumda Düzce’nin oy oranında Türkiye birincisi olmasını bekliyoruz, bu konuda parti teşkilatıma güveniyorum” diye konuştu.