Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayşenur İslam, Sakarya'nın komşu şehri Düzce'yi ziyaret etti. Sabah Saatlerinde Ankara’dan yola çıkan Bakan islam Kaynaşlı gişelerinde partililer tarafından karşılandı. İslam’ın ilk durağı Düzce Valiliği oldu.


Valilikteki karşılama törenin ardından Valilik şeref defterini imzalayan Bakan İslam, Vali Ali Fidan’ın makamında ağırlandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Düzce’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.


Valilik ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan İslam Gölyaka’daki Efteni Otel ile ilgili bilgi verdi. Bu konuda valilik ve belediye ile görüşmelerin devam ettiğini hatırlatarak Düzce ile ilgili birkaç proje düşündüklerini belirtti.



Programı kapsamında Düzce Belediyesi'ne de gelen Bakan İslam, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, eşi Gönül Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, müdürler ve personel tarafından çiçeklerle karşılandı.
Düzce'de tekrar bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan İslam, "Bizim için Sakarya ne ise Düzce de odur." sözlerini kaydetti.
Düzce'nin 7 Haziran Genel Seçimlerinde 3'te 3 yapacağını ifade eden İslam, "Düzce'de Bakanlığımızın içinde yetişmiş bir kadın milletvekili adayımız var. İnşallah siz kıymetli Düzceliler 7 Haziran'da onu meclise göndereceksiniz." dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Düzce'ye ve Düzcelilere bir de müjde verdi.
Bakan İslam, "Yarından itibaren Düzce'ye kazandıracağımız Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nin çalışmalarına başlıyoruz. Allah'ın izniyle bir ay içerisinde de Düzce'ye kazandırıyoruz. Her gelişimizde Düzce'ye bir hediye vermeye çalışıyoruz" dedi.


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ziyaretinden ve Düzce'ye kazandırdıklarından ötürü Bakan İslam'a teşekkür ederek Düzce'ye has el sanatlarından tel kırma bir tablo hediye etti.



Ziyaretin sonunda Anı Defterini imzalayan İslam, Düzce esnafıyla buluşmak üzere belediyeden ayrıldı. AK Parti İl Başkanı Hikmet keskin, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve milletvekili adayları ile İstanbul Caddesi’nde esnafı gezen Bakan İslam vatandaşlar tarafından sıcak karşılandı. Bakan islam kendisine ikram edilen kahve ikramını da geri çevirmedi.
 Esnafın halini hatırını soran Bakan İslam, 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde partisine destek istedi ve esnafa bol kazançlar dileyerek dükkanlardan ayrıldı. 


Düzce’de seçim bürosu açılışı gerçekleştiren İslam,  Feymi Öney Sevgi Evleri ile Hilmi Çilingir Huzurevi ve yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaretinin ardından Akçakoca’ya geçti. 

Haber;S.KAŞKIR