31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti'den üst düzey ziyaretler hız kesmeden devam ediyor. Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'ye destek için çok sayıda önemli isim Düzce'de seçmenle buluşuyor. Bu kapsamda Düzce son 1 ay içerisinde 4. bakanı ağırlıyor.





Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve dün şehre gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'dan sonra Düzce bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuk ediyor.

 

Geniş güvenlik önlemi alındı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde önce Bolu'yu ardından Düzce'yi ziyaret eden Bakan Soylu saat 17:00 sıralarında Düzce Gişeleri'nde karşılandı. Ardından miting için Düzce Belediyesi önüne geldi. Miting alanında saatler öncesinden geniş güvenlik önlemleri alındı. Belediye Meydanı çevresindeki binalara keskin nişancılar yerleştirildi. Vatandaşlar miting alanına güvelik noktasında aranarak alındı.




Halka seslenecek olan Bakan Süleyman Soylu, 31 Mart Yerel Seçimleri için Düzce'de ilk mitig düzenleyen isim oldu. Bakan Soylu'nun halka sesleniş noktası Düzce Belediye Meydanı oldu.Bakan Soylu, Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile Ak Parti İl Teşkilatı Başkanı Mustafa Keskin ile beraber seçim otobüsüyle alana geldi. Bakan Soylu, miting öncesi alanı dolduran vatandaşlara 'Ak Parti' logolu bez çanta dağıttı.



Keskin, seçmenden destek istedi
Alanı dolduran vatandaşlara ilk seslenen Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin oldu. Keskin, "Sizlere samimi bir şekilde kollarımızı açtık.İlgilenmeye hazırız. Adayımız Faruk Özlü'ye destek olmanızı sizden istiyorum" diye konuştu.




'Bayrağı Özlü'ye teslim edeceğim'
Belediye Başkanı Dursun Ay, konuşmasına 'Muhteşem görünüyorsunuz' diyerek başladı. Ay, şunları dile getirdi;

"1 buçuk yıldır sizlere yakışır şekilde hizmet etmeye çalıştım. Bayrağı en güzel şekilde taşımaya çalıştım. 31 Mart'ta inşallah adayımız Faruk Özlü'ye teslim edeceğim, o en güzel şekilde taşıyacaktır."




Özlü 'Düzce en yaşanır kentlerden olacak'
Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. dönem Bilim,Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Dr.Faruk Özlü yaklaşık 3 aydır seçim çalışması yürüttüklerini belirterek,

Sizlerden çok güzel bir ilgi gördük. Çok güzel projeler hazırladık sizlere sunduk. İnşallah hep birlikte çalışacağız. Düzce'yi kendi ölçeğinde en yaşanabilir iller arasına sokacağız. Bugün burada sizlerin isteği ve talebi ile buraya gelen Süleyman Soylu beye hoşgeldiniz diyorum ve teşekkür ediyorum" diye konuştu. 




Keşir 'Muhteşem görünüyorsunuz'

 Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir,

"Muhteşemsin Düzce, buradan daha muhteşem görünüyorsun' diye başladığı halka seslenişinde şu ifadelere yer verdi;Sözün sahibi burada fazla uzatmayacağım. Geçen 13 seçimde bizi hiç mahçup etmedin Düzce. 31 Mart'ta da bizi mahçup etmeyeceksiniz. Sayın bakanımızı önce Allaha sonra size emanet ediyorum"






Konuşmalarından ardından sözü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aldı. Soylu Düzceliler tarafından büyük bir coşku ve alkışla karşılandı.

Alanı dolduran vatandaşlara “Faruk Özlü’yü seviyor musunuz” sorusunu yönelten Bakan Soylu’ nun konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

“10 yıllardır bizleri darbelerle terbiye etmeye kalktılar”
Sadece seçimler için değil, dertleşmek için geldiğini söyleyen Bakan Soylu, şunları kaydetti:

“Bildiklerimizi anlatmak için geldik. 10 yıllardır bu milletin yakasından düşmüyorlar. İstiyorlar ki biz hep düşkün olalım güçlü olmayalım, kudretli olmayalım, özgür, hür, demokrat, bağımsız, tüm dünyada sözü geçen bir ülke olmayalım. Boynu bükük olalım istiyorlar 10 yıllardır bizleri darbelerle terbiye etmeye kalktılar. Her 10 yılda bir bizi musibetlerle karşı karşıya bırakmaya çalıştılar. O hain Pensilvanya’daki hainin 15 Temmuz Darbesi 24 Haziran seçimlerinden sonra doğu ve çukur eylemleri. İstedikleri şey bizi dağıtmak. İstedikleri şu, Türkiye yükselmesin, yarınlara umutla bakmasın, demokrasiye sıkı sıkı sarılmasın. Türk-Kürt laik dindar bu milleti parçalamadıkları hiçbir nokta kalmadı. Bu ülkede bir başbakan 2 bakan astılar. Bize dediler ki siz kimsiniz bu ülkeyi idare edeceksiniz? Bu ülkeyi biz yöneteceğiz dediler. Allaha şükürler olsun bu millet bugün hem iktidar hem hükümdar.

“Bugün karşımızda kim var, geziyi kim yaptırdıysa, 15 Temmuz’u kim yapmışsa onlar var”

Gezi olaylarında bu ülkede faiz yüzde 3 buçuk 4 arasındaydı umutla, geleceğe gidiyorduk, artık kimseye ihtiyacımız yoktu. Allah’a şükürler olsun bize elini uzatan bütün ülkelere elini uzatan bir ülke olmaya doğru gidiyorduk. Irak’ın kuzeyinde bir devlet kuracaklarmış, bir referandum yaptılar bu toprakların hamuruna, kardeşliğine ve birliğine tamamıyla inanan adam, İran’la Irak’ı bir araya getirdi. Avrupa, ‘Kurun’ demesine rağmen o projeyi ortadan kaldırdı. Bugün karşımızda kim var, geziyi kim yaptırdıysa, 15 Temmuz’u kim yapmışsa, bugün karşımızda yine onlar var. Amerika’yla bir araya gelip bunları zayıflatıp, seçime giderken zillet ittifakı içine girenler var, onlarla bir olup. Sonra bana sert konuşuyorsun diyorlar. HDP, PKK, CHP, Saadet, İYİ Parti bir araya gelecek. Suratında meymenet olmayan bir adam var ya, ‘Allah suratından Rabbiyesiri’ni almış’ derler. Doğuda Kürdistan’ı biz kuracağız, Batıda seçimi kaybettireceğiz, diyorlar.

“Milleti birbirine düşürecekler, bunun öncülüğünü de Kılıçdaroğlu yapıyor”

Rekabetimizi centilmence yapacağız. Gidip İstanbul’da oy kullanacaklarmış. Diyorlar ki siz belediye meclislerine gireceksiniz HDP, PKK, İstanbul’da 289 bizim tespit ettiğimiz. Dediğim adam CHP’ye şu kadar adam verdik diyorlar. CHP’nin içine girdik diyorlar. Yapacağımız şu, ektikleri nifak tohumlarıyla beraber belediye meclislerinde artık demeye başlayacakları şu caddenin adını değiştirelim şuraya şunu dikelim diyecekler. Milleti birbirine düşürecekler. Bunun öncülüğünü de Kılıçdaroğlu yapıyor.

“Apo’nun İmralı’dan çıkması için yürüyeceklermiş, ben de sizi yürütürsem adam değilim”

Kadının birisi çıkmış diyor ki sırtımı PYD’ye PKK’ya yaslayacağım. Ben de dedim ki sana 4 duvar verdim istediğine yasla. Bir o duvara yasla, bir bu duvara yasla. Neymiş yürüyüş yapacaklarmış. İstanbul’dan şu kadar milletvekili ile tövbe onlar milletvekili falan değil. Apo’nun İmralı’dan çıkması için yürüyeceklermiş. Ben de sizi yürütürsem adam değilim.

“En güvenli ülkelerden biri olacağız”


İnsansız hava araçlarının içine bir yazılım yapıyoruz sakın söylemeyin ha mayıs ayında inşallah takacağız teröristler bırakın dağda gezmeyi kafalarını çıkaramayacaklar. Haklarından geliyoruz bize güç kuvvet verin. Biz bunların kökünü kazıyoruz. Kızıyorlar bize, ne demişim, bu ülkede okulların etrafında uyuşturucu satıcılarını görürse polis kırsın demişim yanlış mı yapmışım? Oturdukları yerden kebapları yiyorlar sıkıntılar yok tabi. Gezip vatandaştan alacaksın ne olduğunu soracaksın sokak gezeceksin. Anneler, teyzeler, dedeler her birine İstanbul’da geçen akşam sorduk. Tarihin en büyük uyuşturucu operasyonu yapıyoruz. 57 bin uyuşturucu satıcısını kodese tıktık. Hırsızların da önünü kesiyoruz. En güvenli ülkelerden biri olacağız.

“Bizi yalnız bırakmayın; Ne olursunuz şu Pensilvanya’daki şarlatana bizi güldürmeyin”

Ben 1969’luyum. Hiç bugüne kadar 4 yıl ara vermeden seçim olmamazlık olmadı. 1 buçuk 2 yılda bir seçim oldu. Şu an tam 4 buçuk yıl var arada. Hedeflerine güçlü adımlarla gideceği yerli üretimlerin artacağı tam 4 buçuk yılımız var. Erdoğan futbolu biliyor 4 buçuk yıl daha şu topu Erdoğan’a verin de Kılıçdaroğlu’na topu 90’dan çaksın. FETÖ, PKK uyuşturucu organize suç örgütlerinin ayağına basıyor muyuz? Bizi yalnız bırakmayın. Ne olursunuz şu Pensilvanya’daki şarlatana bizi güldürmeyin. Şu Türkiye’nin rahat nefes almasını istemeyenlere gösterin. Elimizi hainlerin karşısında bağlatmayın.

“Onlarca ülkeye elini uzatan bir Türkiye var bugün”
Son olarak “Faruk Özlüyü seviyor musunuz?” diye soran Soylu, alandakilarden “Evet” yanıtını almasının ardından, şöyle konuştu:

“Allah’a şükürler olsun bugün onlarca ülkeye elini uzatan bir Türkiye var bugün. Bugün Medine’de, Allah’ım insanlara yardım eden bu ülkeye sen yardım et, diyen insanlar var. 15 Temmuz’da bu ülke bu badireden kurtulmuşsa, bilesiniz ki elini uzatan mazlumlardandır. 15 Temmuz akşamı biz kendi cesaretimizden kurtulmuş bir eriz, cumhurbaşkanımızın kalbine o feraseti veren de Allah’tır.

“İnşallah Düzceliler müsaade eder de Faruk kardeşimle Düzce 5 yılda destan yazar”


Bugün Türkiye’yi o kabiliyete götürmüş insanlardandır Faruk Bey. Çalıştığım dönemden beri bey efendidir. Ben biraz kesiğimdir ama o herkesi kucaklayan bir adamdır. İyi bir dost, iyi bir komşu, cefanın ne olduğunu iyi bilen bir insandır. Vizyonu vardır, dünyayı takip eder. İnşallah Düzceliler müsaade eder de 5 yılda Düzce destan yazar. 31 Mart’ta Faruk Özlü başkanımıza, Düzce’nin yetiştirdiği değerlerden olan bu insana, sandıkları patlatarak destek vermeye söz veriyor musunuz Düzce? Hem Süleyman kardeşiniz hem de İçişleri Bakanınız olarak Faruk Özlü’nün emrindeyim. Allah’ım bizi size mahcup etmesin inşallah. Bize bugün büyük bir şeref verdiniz Allah sizden razı olsun.”

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ