Mili Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Düzce’de bir dizi programa katılmalarının ardından Akçakoca’ya gitti. Bakan Yılmaz ve Özlü’ye Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir’in yanı sıra Düzce ve Akçakoca protokolü eşlilk etti.





Yılmaz ve Özlü Akçakoca’da bulunan bir balık lokantasında yemek öncesinde düzenlenen törenle Akçakoca’ya eğitim alanında yatırım yapmış hayırseverlere plaketlerini takdim etti.

“Bir insanın kendi memleketine yapabileceği en büyük iyilik eğitim alanında yapılabilecek katkıdır”
Plaketlerin takdim edilmesinin ardından bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, “Öncelikle hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bir insanın kendi memleketine yapabileceği en büyük iyilik, en büyük katkı eğitim alanında yapılabilecek katkıdır. Bu da eğitimden geçer. Dolayısıyla bu hayırsever kardeşlerime eğitime yaptıkları katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Bu okul devam ettiği sürece, burada bulunan evlatlarımız çağımızın gerektirdiği bilgi ve beceri bir yerleri aldıkça ve onlar da içinden çıktığı topluma hizmet ettikçe bu hayırlar hayır yapanların tüm geçmişlerine hayır olarak yazılacaktır.” diye konuştu.

Haber: Ö. YILMAZ