Türkiye'nin önemli et üretici firmalarından Namet’in sahibi Faruk Kayar, Düzce'ye gelerek, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'yü seçim ofisindeki makamında ziyaret etti.

Düzce’deki tüm OSB’leri dolduracağını her fırsatta dile getiren Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, bu amaçla öncelikle İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti. Bahçıvan ile OSB’lerin durumu hakkında konuşan Özlü, ardından Namet ve Maret'in sahibi Faruk Kayar ile bir araya gelerek, Düzce’ye yapılacak yatırım hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Özlü, "Bakanlığımız döneminde Düzce'ye yatırım yapma kararı alan Türkiye'nin lider et üreticilerinden Namet ve Maret'in sahibi Sayın Faruk Kayar Bey ziyaretimize geldi. Düzce'mize yapacakları yatırımı konuştuk. İlkbaharda Gümüşova OSB' de yatırımını gerçekleştirecekleri fabrikanın temellerini atma konusunda mutabık kaldık. Kendilerine teşekkür ederim. Fabrikada yüzlerce vatandaşımız istihdam edilecek." dedi.



Düzce'ye yatırım yapma hazırlığında olan iş insanı Faruk Kayar, çalışmalarının devam ettiğini ve havaların el vermesi durumunda ilkbahar ayları içerisinde fabrikanın temelini atmayı düşündüklerini söyledi.


HABER: C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ