Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 19 Mayıs Salı günü saat 17.00'da Anıtpark'a miting için geleceğini açıkladı.İl Başkanı Keskin,“ 19 Mayıs Salı günü tüm hemşerilerimizi Anıtpark Meydanına bekliyoruz” diye başladığı sözlerinde 7 haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu vurguladı. Siyaseti ahlak üzerine millet için yaptıklarını belirten Keskin, Başbakan Davutoğlu'nu "bilge başbakan" sözleriyle ifade etti.

“Siyaseti millet için yapıyoruz. Çamur atmadan, rencide etmeden, kimseyi karalamadan, hizmet odaklı bir siyaset anlayışı ile karşınızdayız. Bizim referansımız hizmetlerimizdir” diyen İl Başkanı Keskin, “ Biz, ötekileştirmeden toplumun her kesimini kucaklıyoruz. Bölge ve etnisite ayrımı yapmadan Türk’ü, Kürdü, Laz’ı, Çerkez’i, Abaza’sı, Boşnak’ı, Roman’ı, Gürcü’sü Arnavut’u, Hep Birlikte Türkiye’yiz diyoruz” dedi:

"ESKİ TÜRKİYE KAYBEDECEK..."
7 Haziran seçimlerini “ Türkiye için son derece önemli, son derece hayati bir seçime doğru gidiyoruz" sözleriyle ifade eden Ak Parti İl başkanı Keskin " Düzce’miz için, 81 vilayetimizin tamamı için, milletimiz için ve yavrularımızın istikbali için bu seçimler çok önemli. AK Partimizin bu seçimlerdeki zaferi ile Eski Türkiye kaybedecek, yepyeni bir Türkiye’nin yolu açılacaktır. Yeni Türkiye, 13 yıldır sağlanan istikrar ile 7 Haziran seçimlerinden sonra büyük bir ivme kazanacak ve hedeflerine ulaşacaktır” diye konuştu.

"DÜZCE'YE BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK"

13 yılda Düzce’ye büyük hizmetler yaptıklarını kaydeden Keskin, “ 6.3 milyar TL Yatırım ve Destek projeleri ile Düzce’mize Hastaneler, Okullar, Yollar, Spor Tesisleri yaptık. İhtiyaç sahiplerine 318.5 Milyon TL’ye varan desteklemeler yaptık. 5.681 adet konut yaptık. 1.181 kilometreyi aşan asfalt çalışmaları yaptık. Düzce’miz daha fazla, daha büyük hizmetlere layıktır. Bu hizmetleri de yapacak olan yine AK Parti olacaktır. Onlar Konuşur AK Parti yapar” dedi.

İl Başkanı Keskin, bir soru üzerine Başbakanın Düzce'yle ilgili mesajları olacağını belirtirken mesajların mahiyeti hakkında bilgi vermekten kaçındı. İl Başkanı Keskin, Başbakan Davutoğlu'yla birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Nur İslam'ın mitingde hazır bulunacağını söyledi. İl Başkanı Keskin'in parti binasında düzenlediği basın toplantısında Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan, Milletvekili adayları Faruk Özlü, Ayşe Keşir, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, ve SKM Başkanı Şinasi Tuzluoğlu başta olmak üzere kadın ağırlıklı partili üyelerde hazır bulundu.

Haber:E.TAYHAN