Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Partisinin yeni il yönetimi ile bir toplantı yaparak aday adaylığı sürecinde istifa eden il yönetim kurulu üyelerinin yerine göreve getirilen yeni il yönetim kurulu üyeleri ile tanıştı ve yaklaşan seçim sürecinde yapılacak çalışmalar üzerine görüşmelerde bulundu. İl Başkanı Fevai Arslan’ın da katıldığı toplantıda yaklaşan yerel seçim süreci değerlendirildi ve nasıl bir çalışma yapılması gerektiği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

 Toplantı öncesi mikrofonlarımıza konuşan Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankara’da Düzce ile ilgili sıkı bir değerlendirme süreci işlediğini anlatan Kaşıkoğlu, yarın parti içinde tüm aday adaylarımıza yönelik bir teşkilat temayülü yapılacak. Ardından çıkan sonuçlar değerlendirilecek. Yani adayımızın açıklanması için önümüzde en az bir hafta yada 10 günlük bir süreç var dedi.

 

 

Stk’lar neden Ankara’ya gitti ?

 

Kaşıkoğlu Düzce’den bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin Ankara’ya gelerek Keleş hakkında genel merkezde görüşlerini bildirdiklerini de belirterek, bu kişilerin Ankara’ya Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e destek amaçlı gittikleri söyleniyor. Bende kendilerini Ankara’da gördüm. Bana genel merkezin kendilerini çağırdığını söylediler. Ancak sonradan öğrendik ki genel merkez kendilerini çağırmamış dedi.

 

 

Başbakana her şeyi anlattım!

 

Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile ilgili Başbakan’la görüşmesini de anlatan Kaşıkoğlu Başkan hakkında yapılan bazı araştırmalar var. Bu nedenle süreç uzadı. Ben Keleş ile ilgili tüm bilgileri Başbakanımıza sundum. 5 yıldır kendisi ile iyi yada kötü yaşadığımız günleri Başbakanla paylaştım. Olumlu olumsuz bütün doneleri Başbakanımıza sundum dedi

 

 

Halk temayülü neden ikinci kez yapıldı?

 

Düzce’de bu hafta ikinci kez Keleş için halk temayülü yapıldığını belirten Kaşıkoğlu neden anketin tekrar yapılması gereksiniminin duyulduğuna açıklık getirdi.

Her tarafta delegesi olan bir Parti olarak yapılan anketin kendilerine  garip geldiğini anlatan Kaşıkoğlu sorduk soruşturduk Düzce’de anket yapıldığı söylendi ama kimse anketörlere rastlamadı. Kimse anketörü görmedi. Sağlıklı bir Anket yapıldığından emin değildik. Basında Keleş ile ilgili anketlerden çıkan sonuçları da kıyaslandı ve tekrar bir anket yapılması uygun görüldü dedi.