“Başbakanın Yığılca’ya giderek yıllardır bitmeyen Yığılca yolunun bitmesi için müjdeyi verecek.” Diyen Yılmaz, Başbakan Erdoğan’dan eğitim, OSB yolu, Üniversitenin geliştirilmesi ve turizm alanında birçok alanda talep ileteceklerini belirtti.

Yılmaz; “5084 sayılı Teşvik Kanunu ile sanayide bir sıçrama oldu. OSB’ye giden yolların darlığı nedeni ile zorluklar yaşanıyor. Bu zorlukların ortadan kalkması için otoban bağlantısının bir an önce yapılmasını isteyeceğiz.” dedi.

Eğitim konusunda Düzce’de biraz geri kalındığını ifade eden Yılmaz, eğitim sisteminin daha ileri gitmesi için Başbakan’dan yeni bir statü isteyeceklerini ifade etti. 

Yılmaz; “Eğitimde malum başarısız bir döne geçiriyor Düzce. Yıllardır düzelmeyen eğitimdeki başarı sıramız için Başbakanımızdan özel bir statü isteyeceğiz. Okullar yetersiz kalıyor. Prefabrik okullar artık miadını doldurdu ve bir an önce kalkmalı. Öğretmen atamalarının yıl içerisinde çıkmaması için Başbakanımızdan özel bir sistem için talep edeceğiz. AK Parti eğitime büyük bir pay ayırdı ve biz de bu paydan kendimize düşeni almak için çalışacağız.” dedi.

Turizm ve Üniversite konularında da taleplerinin olacağının altını çizen Yılmaz, şu ifadelere yer verdi.
Yılmaz; “Üniversitemizin gelişmesi için ve kongre merkezlerinin üniversitemize kazandırılması için taleplerimiz olacak. Turizm alanında da kış turizminin geliştirilmesi için taleplerimiz olacak.” dedi.