‘Adalet’ diyerek 15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzce’den geçişi sırasında yaşananların yankısı sürerken, CHP liderinin Düzce'de yaşadıklarıyla ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu, geçmişte Hürriyet Gazetesi muhabiri olarak çalışan ve yaklaşık iki yıldır CHP Genel Merkezi’nde kendisinin danışmanlığını yapan Düzceli Okan Konuralp’in baba evini ziyaret etti.

Konuralp’in, adalet yürüyüşü nedeniyle 4 gün Düzce’den geçiş yapan Kılıçdaroğlu’nu Düzce’de en iyi şekilde ağırladığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu adalet kortejinin bağlantı yolunda konakladığı akşam, basın danışmanlığını yapan Düzceli Okan Konuralp’in merkeze bağlı Kirazlı Köyü'nde yaşayan ailesinin evine gitti. Konuralp ailesi Kılıçdaroğlu’nu misafir etti.

Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Hakan da, bugün yayımlanan köşe yazısında Konuralp’le ilgili bir detayı paylaştı. Kılıçdaroğlu ile karavanında söyleşi yapan Hakan, yazısında karavandakilerle ilgili detay verdiği bölümde Konuralp’in annesinin yaptığı ev yapımı bir tabak zeytinyağlı sarmanın masada olduğunu ifade etti.

Haber:Y.SEVER