Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, “ sohbet toplantısı” adı altında basınla kahvaltı organize etti. Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın basın toplantısına Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan da katıldı.


Korkmaz, öncelikle Düzce milletvekilinin ulusal basına da yansıyan polemikleri nedeniyle aday gösterilmeyeceği sorusunu yanıtladı. Korkmaz, siyasetin garantisi olmayacağını hatırlatarak  “biz dava adamıyız, Milletvekili olup olmamak önemli değil.” dedi.

Korkmaz; “Liderler toplanır karar verirler bunlar içinde kalsın görev verelim derlerse biz göreve hazırız. Davanın neresinde yer alacağımıza liderlerimiz karar verir ancak davanın içinde mi dışında mı yer alacağımıza biz karar veririz. Ben davamın arkasındayım. İçinde yer alamaya devam edeceğim. Vekil olmak benim için teferruattır.” dedi.
Milletvekili Korkmaz, basının yapılan yatırımlardan ziyade polemikleri ön plana çıkartmadığını söyledi. Korkmaz, tartışma konusu olan “hazreti” söyleminin de arkasında olduğunu belirtti. Bu konuda kendisini sık sık eleştiren CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes hakkında da açıklamalar yaptı.

Korkmaz; “ben mecliste de söyledim yine söylüyorum. Hazreti kutsallık ifade etmeyen bir kelimedir. Benim internette yazdığım yorum ise yılbaşı ile dalga geçmek amacıyla yazdığım bir yazıydı. İhsan özkes denen “belan tip,” İhsan Özkes Türkan Saylan’ın cenaze namazını kıldırdığı için CHP milletvekili olmuştur. Onun abarttığı bir durumdur.” İfadelerini kullandı.

Basın mensuplarının özellikle eğitim ve sağlık yatırımları konusunda ısrarlı sorularına “Eğitimde eksiğimiz yok 1 tane okul ihalemiz kaldı.” şeklinde cevap veren milletvekilleri kendi dönemde milli eğitimde 130 milyon yatırım yapıldığını bildirdi. Hastane konusunda ise müteahhitten kaynaklanan sorunlar hatırlatıldı.

Düzce Milletvekili ibrahim korkmaz, Deprem kalıntılarının hala kaldırılmamasını ise hukuki problemlerden kaynaklandığını bildirdi.Milletvekilleri 4 yıllık süreçte birbiri ile ilişkilerini uyumlu ve ahenk içinde şeklinde ifade ettiler. 

Haber;S.KAŞKIR