Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın ilk durağı CHP’nin Cedidiye Mahallesi’nde bulunan parti binasını oldu. Tozan ve parti yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Ay’a Yardımcıları Elif Sezer Cebar ile Özgür Sağlam, Belediye Meclis Başkanı Salih Keskinli ve meclis üyeleri eşlik etti.

“Bir iş yapacağımız zaman sizin de fikirlerinizi alacağız”
Birlik ve beraberlik mesajları verilen görüşmede konuşan Başkan Ay, şunları kaydetti:

“Sorunları beraber değerlendirelim, sizin de fikirlerinizi alalım o şekilde bir çalışma içerisindeyiz. Bundan sonra da o şekilde olacak. Artık bir iş yapacağımız zaman sizin fikirlerinizi alacağız Düzce’yi ilgilendiren konularda. Kesinlikle bu şekilde hareket edeceğiz. Sizin de görüşünüzü alacağız ona göre hareket edeceğiz.”



“Sorunlar hepimizin sorunu”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından konuşan Tozan ise şu ifadelerde bulundu:

“Diyalog her zaman iyidir. Meseleleri çözmek, olayları beraber incelemek tabi yaşadığımız yer aynı, sorunlarımız aynı, aynı havayı teneffüs ediyoruz, aynı gemideyiz. Bu anlamda Düzce’deki siyasetin karardığı bir dönemde sizin başkan olmanızın çatışma ortamına faydası olacağını düşünüyorum Çatışma ortamının hiçbirimize bir faydası yok ve olması gereken de bu. Bu anlamda bu birliğin hem Düzce’de hem Türkiye’de devam etmesi gerekiyor.”

MHP’yi de ziyaret etti

Başkan Ay ve beraberindekiler CHP’yi ziyaretinin ardından MHP’nin Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan parti binasını da ziyaret etti.

“Kendilerine şahsınızda teşekkür ediyoruz”
2019 Kasım ayında gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklayan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür eden Başkan Ay şunları söyledi:

“Biz de sizlere teşekkür ediyoruz. Bu sıkıntılı dönemde Devlet Bahçeli’nin almış olduğu bu kararla derhal hükümetimize destek vermesi bu meyanda kendilerine şahsınızda teşekkür ediyoruz. Biz birlik ve beraberlik içerisinde halkın menfaatleri doğrultusunda omuz omuza birlikte çalışacağız. O yüzden sizlere tekrar teşekkür ediyorum.”



“Birlik ve beraberlik içinde olmak önemli”
Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini ve böylesine zor bir dönemde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu kaydeden MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz ise şu ifadelerde bulundu:

“Ülke zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemi milli birlik ve beraberlik içerisinde inşallah atlatırsak ülkemiz Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yılında daha ileri ve muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkacağı kanaatindeyiz. İnşallah her şey güzel olacak diye biliyorum. Burada birlik ve beraberlik içinde olmak bu zor dönemlerde önemli çünkü.”

Başkan Ay son olarak AK Parti İl Teşkilatına da bir ziyaret gerçekleştirdi.



Haber: Ö.YILMAZ