Yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan Çoban Dal-Çık ile ilgili tartışmalar bir türlü bitmek bilmiyor. Yapılıyor, yapılacak tartışmalarından ardından çalışmalara sonunda başlandı. Ancak Çoban Dal-Çık şimdi de muhalefet partilerinin hedefi oldu. Geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Kerim Görün Çoban Dal-Çık’ta yaşanan trafik sorununa dikkat çekmiş ve bu soruna bir an önce çözüm bulunması gerektiğini ifade etmişti.

Görün’ ün ardından MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz da Çoban’da yaşanan trafik keşmekeşine vurgu yaparak çalışmaların özellikle Ramazan ayına bırakılmasının yanlış olduğunu ve bu durumun vatandaşı iyice sıkıntıya soktuğunu söyledi. Danışmaz “Vatandaş trafik sıkıntısında belediye başkanının kulakları bolca çınlatmıştır.” dedi.

Danışmaz “Ramazan ayına girdiğimiz dönemde Dal-Çık'ın yapılmaya başlanması ve trafiğin sıkıntıya sokulmasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ramazan arifesinde insanların oruç tuttuğu iftarına yetişeceği saatte trafik keşmekeşi ile uğraşması vatandaşı iyice sıkıntıya sokmuştur. Vatandaş iftarına giderken o trafik sıkıntısında ağız bozarak içinden geçenleri anlatmaya çalışmasıyla belediye başkanın kulaklarını bolca çınlatmıştır.” şeklinde konuştu.

Haber; S. KAŞKIR