Düzceliler Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bir yıllık görev süresiyle ilgili düşüncelerinde ikiye ayrıldı. 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Tecrübeli Başkan sıfatıyla göreve başlayan Başkan Mehmet Keleş’in icraatlarıyla ilgili olarak Düzcelilerin bir kısmı bir yandan konuşmaktan kaçındı bir yandan da başkanına duyduğu sevgiyi ifade etti. Diğer bir tarafta kalanlar ise Başkana kırık not vererek sınıfta bıraktı.

Başkan Keleş’in bir yılda yaptıkları ve yapamadıkları hakkında neler düşündüğünü sorduğumu vatandaşlar mikrofonumuza pek memnun olmadıkları belirterek sorunları birbiri ardına sıraladılar. Vatandaşların en çok rahatsızlık duyduğu konuların başından kötü durumda olan yollar, başıboş köpekler ve vaat edilen projelerde somut bir sonuca varılamamış olması yer aldı. 

Bazı vatandaşlar ise Başkan Keleş’e biraz daha zaman tanınması gerektiğini dile getirerek zamanla Düzce’nin istenilen bir ortama kavuşacağını söylediler. Vatandaşlar arasında Başkan Mehmet Keleş’e en büyük destek ise Düzcespor’u ligde zirveye oynayan bir takım durumuna getirmesinden dolayı geldi. Kısacası iyisiyle kötüsüyle bir yılını geride bırakan Keleş’ten Düzceliler sorunlar için bir an önce somut adımlar atmasını ve çözmesini bekliyor.

Haber:Y.SEVER