Yerel seçimlere 5 günlük süre kala siyasi partiler seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında mitinglerde düzenleniyor. Dün AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Düzce'deki mitinge katılmasının ardından yarın da Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, miting için Düzce'ye gelecek.

Yapılacak mitingle ilgili açıklamalarda bulunan Eski Milletvekili ve Saadet Partisi Belediye Meclis üyesi adayı Feti Görür, bütün Düzceliler'i mitinge davet etti. Görür, “Yerel seçimler öncesinde Düzce'deki son mitingi Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş yapacak. Kendisi Düzce'ye gelerek halka seslenecek. Burada ilçe ve köylerdeki partililere seslenmek istiyorum. Bizim AK Parti gibi İktidar gücümüz olmadığı için ücretsiz servislerle mitinge taşıma yapamayacağız. İsteyen herkes mitinge davetlidir.” şeklinde konuştu.

“Sorunları anlatması gerekiyordu.”

Dün yapılan AK Parti Mitingini de eleştiren Görür, Başbakan'ın yaşanan sorunlar yerine CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a eleştirilerde bulunduğunu söyledi. Görür, “İşsizlik artıyor, fındık paraları ödenmiyor, Düzce'de sorunlar boy gösteriyor. Başbakan bunları anlatacağına muhalefet partileri Genel Başkanlarıyla yaşadığı sorunları anlatıyor. Mitinge gelenler zaten bu sorunlara cevap almak için gelmişti. Ama Başbakan bütün soruları cevapsız bırakınca mitinge katılanlarda hayal kırıklığına uğradı.” ifadelerini kullandı.

“Başkan Keleş'ten umut bekliyorlar.”

Mitinge Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in katılmasını da eleştiren Eski Milletvekili Feti Görür, “Daha üç ay öncesine kadar yolsuzluk yaptığı söylenerek eleştirilen Başkan Mehmet Keleş, bir de mitinge çağırılarak el ele pozlar veriliyor. Böyle bir şey nasıl oluyor anlamıyorum. Hem eleştiriyorsun hem de mitinge çağırıp umut bekliyorsun. Bu seçimi kaybetme korkusudur.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un katılacağı miting, yarın saat 13.00'da Atatürk Heykeli önünde olacak.