Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce için yeni uygulamaya koyduğu proje ve çalışmaları mensubu olduğu AK Parti teşkilatlarına anlattı.
Dün akşam AK Parti il binasında düzenlenen toplantıda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'ye Başkan Yardımcıları Dr. Cengiz Tuncer ile Celal Kasapoğlu da eşlik etti. AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, yönetim kurulu üyeleri, ana kademe ilçe başkanları ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, Başkan Özlü ağırlıklı olarak kısa bir süre önce son şekli verilen Düzce Kent İçi Toplu Taşıma Projesi hakkında partilileri bilgilendirdi.



Başkan Özlü, otobüslerin özelleştirilmesinden bazı hatlar için küçültülen toplu ulaşım araçlarına, belirlenen yeni güzergahlardan hizmetin daha verimli hale gelmesi için yapılan çalışmalara kadar bir çok konuda detaylı bilgiler verdi.


Toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, "Uzun bir çalışmanın sonucu olan Düzce Kent İçi Ulaşım Planımızı AK Parti teşkilat mensuplarımız ile paylaşarak istişare ettik. Yeni araçlarımız ve hazırladığımız yeni güzergahlar ile vatandaşlarımız Düzce’nin her yerine daha kolay ulaşacak." ifadelerini kullandı.