Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit Manşet programında Erol Tayhan’ın stüdyo konuğu olarak ilçe hakkındaki çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Yığılca’nın 60 yıldır ihmal edildiğini, yeterli hizmet alamadığını söyleyen Başkan Yiğit, bir Yığılcalı olarak hizmet alamamanın sancısını göreve başlamadan önce bir vatandaş olarak uzun süre yaşadığını dile getirdi. Yığılca’nın dününü ve bugününü konuşan Başkan Yiğit, yeni projelerle yola çıktıklarını ve çok çalıştıklarını aktardı. Alt yapı ve çevre alanında çalışmalarla köklü değişikliklerle işe başladıklarını kaydeden Yiğit, Yığılca’ya temiz içme suyu verebilmek için ana isale hattı ve su depolarını yenilediklerini ifade etti.

İlçenin vizyon kazanması için çaba sarf ettiklerini dile getiren Yiğit, araç parkurunu genişlettiklerini, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek hizmet ettiklerini ve yatırımlarla Yığılca’ya katma değer kazandırmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Yaptıkları icraatların vatandaşları şaşırttığını dair gelen bir soru üzerine Başkan Yiğit başarısının kilit noktasını izleyicilerle paylaştı. Yiğit, “Yüzde 50 kamu hizmeti yüzde 50 özel sektör belediyecilik anlayışıyla az zamanda çok iş yaparak hareket eden belki de tek belediyeyiz” dedi.

Doğa güzellikleriyle ön plana çıkan ilçenin turizmde yeterli düzeyde ön plana çıkamamasının kendisinin üzdüğünü açık yüreklilikle dile getiren Başkan Yiğit, hayalleri ötesinde olarak nitelendirdiği turizm vadisi projesi ile ilçenin turizmdeki makus talihini yeneceklerini ifade etti.

Başkan Yiğit, son olarak programın sonunda telefon numarasını vererek herkesin yanında olmak için çaba göstereceğini belirtti.

Haber:Y.SEVER