Ak Parti İl başkanlığı için Düzce Barosu başkanı Av. Ali Dilber'in isminin ön plana çıkmasının ardından buna iki isim daha eklendi.



İki dönem yaklaşık altı yıl Ak Parti Merkez İlçe başkanlığı yapmış, son yerel seçimde İl Genel meclis Üyesi 6.sıra adayı olan ve Belediye Başkan Aday Adayı olarak da siyasete devam eden Mustafa Keskin 'in de İl Başkanlığı için harekete geçtiği görülüyor.Keskin'in diyaloglarına devam ettiği ve çalışmalara aralıksız sürdüğü görülüyor



İl Başkanlığı için bir üçüncü isim de son il başkanlığı seçimlerinde son ana kadar il başkanı olarak adı zikredilen Hikmet Keskin’in adı yeniden ön plana çıkmaya başladı. İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği'nin Düzce'de organize ettiği ve Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un verdiği konferansta İnsan ve Medeniyet hareketi Derneği Düzce İl Başkanı olarak ön plana çıkan Hikmet Keskin'in de il başkanlığı için çalıştığı görülüyor. Sessiz ancak ciddi anlamda çaba sarf eden Keskin'in yönetim kurulunun oluşması için de çaba sarfettiği gözden kaçmıyor.



Baro Başkanı Av. Ali Dilber, eski İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve İnsan ve Medeniyet Hareketi Düzce il başkanı Hikmet Keskin arasında devam eden yarışın ilerki günlerde başka aday adaylarının da ortaya çıkması bekleniyor.

 

Haber; E.TAYHAN