Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği iftar daveti bu yıl farklı bir konseptle düzenlendi. Geçmiş yıllarda odada görev yapan meclis üyesi büyüklerin katıldığı iftar davetinde hali hazırda meclis üyesi olarak görev yapan isimler ile Düzce protokolü yer aldı. Gecede önemli bir detay gözlerden kaçmadı. Oda başkanı Fahri Çakır ile Meclis üyeleri arasında tartışmalı geçen ve soğuk rüzgarların estiği meclis toplantıları, iftar programına da yansıdı. Ticaret ve Sanayi Odası adına düzenlenen gecede gözler Oda Başkanı Fahri Çakır ile Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz’ı aradı. İki ismin katılmadığının görüldüğü iftarda Meclis Başkanı Ertan Taşlı ev sahipliği yaptı.

Düzce ticaret ve iş dünyasının Ramazan Ayı vasıtasıyla buluşma imkanı bulduğu iftar programına ilgi yoğundu. Vali Ali Fidan, davette eski Melis üyelerinin yanına giderek onlarla kısa süreli sohbet etti. İftar programı muhalefet partilerinin önde gelen isimlerini de buluşturdu. CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan ile Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol aynı masada iftar yaparken Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ikiliye eşlik etti. AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ile MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz geceye katılmadı. Akşam ezanının okunmasıyla iftarını yapan davetliler, sıcak bir ortamda sohbet etti.

Yemek sonrası Düzce Valisi Ali Fidan, iftar davetinde programa dair düşüncelerini katılımcılarla paylaştı. “Bizi bu güzel Ramazan Ayı akşamında meclis başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayının güzelliğini birlikte paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum. Ticaret ve sanayi odamıza hizmet etmiş büyüklerin burada olması bizim için hoş bir sürpriz oldu. Farklı ortamlarda birlik ve beraberlik içerisinde olmayı temenni ediyorum.”

Katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade eden Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı herkese teşekkür ederek birli mesajı verdi. Taşlı, “Ticaret odası son dönemde Düzce adına belki ön plana çıkan çok fazla iş yapmamış olsa bile dimdik ayakta olduğunu ve meclis üyeleri arasında iyi bir birlikteliğin olduğunu ortaya koymuş olduk. Bundan sonraki süreçte daha güzel günler birlikte olmayı ümit ediyorum.” Şeklinde konuştu.

İftar yemeği edilen dua ile son buldu.

Haber:Y.SEVER