Aylardır gündemden düşmeyen ve çok sayıda ismin başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği konsunda isimleri geçen CHP il kongresi yarın 18 Temmuz Spor Salonu'nda gerçekleşecek.
Kongre öncesinde tüm teşkilatlrın ismi üzerinde birleştiği Basri Karslıoğlu açıklamalarda bulundu. Karslıoğlu “Şu andaki görüntü tek liste ancak Pazar günü başka liste çıkarmı bunu bilemem. Bizler yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalarımızı yaptık. Bazı arkadaşlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Tüm partililerimizi ve Düzcelileri yarın saat 12:00'de spor salonuna bekliyoruz” dedi.
Karsılıoğlu konuşmalarına şöyle devam etti; “Düzce'nin depremden sonra hızla yapılanması gerekiyordu ancak olmadı. Bizim özel durumumuz var. Bir Xonguldak, Bolu veya başka bir ille aynı tutulmamalıyız. Hükümet Düzce'ye özel ayrıcalık tanımalı milletvekillerimizde bunun için çalışıp kaynak aktarılmasını sağlamalılar. Otopark sorunu var. Alt ve üst geçit sorunu var. Sorun çok ve Belediyelerin imkanları yeterli gelmiyor. Bu nedenle Düzce'ye normalin üstünde para getirilmeli”