VALİ USTAOĞLU'NA SÜRPRİZ KARŞILAMA

Bayburt'un yeni valisi Düzceli İsmail Ustaoğlu, görev kendisine resmen tevdi edildikten sonra ilk ziyaretini baba ocağına yaptı. Çilimli ilçesine geldiği esnada sürpriz bir karşılamayla karşılanan Bayburt Valisi Ustaoğlu'nu ilçe merkezinde Çilimli Muhtarlar Derneği Başkanı Tahir Gülbahar başta olmak üzere çok sayıda muntar ve esnaf tarafından coşkuyla karşılandı.




Burada Çilimli meydanda toplanan vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra , esnafla birlikte çay içen Vali Ustaoğlu, daha sonra doğum yeri olan ve babasıyla birlikte kardeşlerinin de yaşadığı Karaçörtlen Köyü'ne gitti.

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Karaçörtlen Köyü'nde ikamet eden babası Tahir Ustaoğlu'nun elini öperek kardeşleri Naci, Mustafa ve Fatih Ustaoğlu'yla hasret gideren Vali Ustaoğlu, bir müddet eski günleri yadetti. Daha sonra Köy Muhtarı ve köylülerin ilgisiyle karşılaşan Vali Ustaoğlu'na yaşadığı duyguları sorduk:

TECRÜBEM BAYBURT İÇİN

Öncelikle kendisine güvenerek görev tevdi edenleri  unutmayan Vali Ustaoğlu, Cumhurbaşkanı, başbakan ve İçişleri Bakanına teşekkür etti. Bayburt'a ilk kez gideceğini kaydeden Vali Ustaoğlu kaymakamlık dönemi ve Strateji Geliştirme Başkanı olarak Ankara'da yaşadığı tecrübelerini bundan böyle Bayburt için harcayacağını söyledi.

VALİ FİDAN'A SEVİNDİ

Düzce Valisi Ali Fidan'ın atamasının çıkmamasının Düzce için büyük kazanç olduğunu kaydeden Bayburt Valisi Ustaoğlu, Vali Fidan'ın Düzce'ye büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Haber:E.TAYHAN