31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından çarpıcı iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez tepkinin adresi Kaynaşlı oldu.

Bayraktar koltuğu eski AK Partili Şahin'e kaptırmıştı

Bilindiği gibi AK Partili Kaynaşlı eski Belediye Başkanı Erol Bayraktar partisi tarafından tekrar aday gösterilmiş ancak koltuğu MHP'den aday gösterilen geçmişte AK Parti İlçe Başkanlığı da yapmış Birol Şahin'e kaptırmıştı.

Kaynaşlı'da seçime sancılı girildi

Eski Başkan Bayraktar'ın tekrar aday gösterilmesine kabullenemeyen Saim Özkan başkanlığındaki ilçe yönetimi ise seçimlere az bir süre kala görevlerinden istifa etmişti. Kaynaşlı'da bu sancılı süreçle seçime giden AK Parti'nin seçimi kaybetmesinin altında ise 1 yıldır organize bir şekilde yürütülen algı operasyonu olduğu ileri sürüldü. İddianın sahibi ise AK Partili Kaynaşlı İl Genel Meclis Üyesi Hasan Ergin...

AK Partili İGM Üyesi Ergin yazışmaları paylaştı

Sosyal medya hesabı üzerinden çok çarpıcı iddialarda bulunan ve yazışmaları paylaşan Ergin, eski İlçe Başkanı Saim Özkan'ın basın kılıfına bürünmüş sahte sosyal medya hesapları üzerinden Erol Bayraktar'ı yıpratmaya çalıştığını ve bu karalama kampanyasının seçimden 1 yıl önce başlatıldığını savundu.

"Mūptezeller; biz sizlerin bu yaptıklarını halkın takdirine bırakıyoruz"

Ergin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bu paylaştıklarım Kaynaşlı'da bir sahte "Kaynaşlı Gūndem" vardı ya orada dönen algı operasyonu ve o sayfayı yönlediren ve kullanan insanların konuştukları... Saygıyla Kaynaşlı halkına sunulur.
Kaynaşlı'da seçimden önce bir grup insan tarafından sosyal medya ūzerinden algı oparasyonu yapıldı ve bunu yapmaya bir yıl öncesinden başladılar. Bunların kimler olduğunu seçime kısa bir zaman kala öğrendik ama terbiyemizden, efendiliğimizden, adabımızdan "Bakın seçim ūstū paylaşıyorlar" denilir diye yayınlamadık. Biz şimdi "Çete kurdunuz" diye söyleyince kendini bilenler yani bu işin içinde olanlar çok zorlanmışlarki cevap vermeye çalışıyorlar. Bizim çete dememize cevaplar vermeye çalışan mūptezeller; biz sizlerin bu yaptıklarını Kaynaşlı halkının takdirine bırakıyoruz. İyi bakın belge böyle olur! Hani sizin elinizde belgeler vardı, elinizdeki belgelerden ne çıktı belge mi istiyorsunuz biz daha yeni başladık, devamı var. Bu kadarını şimdilik Kaynaşlı halkımızın takdirine bırakıyoruz. Saygılarımla."


















Haber: C. ÜSTÜNER