Gerçekleştirilen toplantı da konuşan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin yerel seçimlerde kendine verilen destekten dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:

 “İnşallah sizlere layık olacağız. Tamamen adaletli bir belediyecilik anlayışını bizim dönemimizde göreceksiniz. 31 Marttan sonra siyasi rozetimizi bıraktık. Artık AKP’lisi CHP’lisi Saadet Partilisi herkese eşit olacağız. Kaynaşlıyı birlikte yöneteceğiz, birlikte başaracağız.  Kaynaşlı Belediyesi ilk defa bu kadar yoğunluk gördü. Gece gündüz demeden sizler için çalışıyoruz.”



“Biz Kaynaşlı Belediyesi olarak kimsenin suyunu kesmeyiz”
“Biz Kaynaşlı Belediyesi olarak kimsenin suyunu kesmeyiz. Ödeme gücü olmayanın işini bir şekilde hallederiz. İhtiyacı olan, durumu olmayan varsa buyursun gelsin. Her zaman kapımız açık. Yardımcı oluruz. Yardımcı oluruz derken Belediyenin kasasından değil yanlış anlaşılmasın. Çünkü bu zamana kadar öyle yapılmış.”

"Kaynaşlı'da rezil bir durum vardı"
Görevi devr aldıktan hemen sonra ilk olaraktemizlik çalışmasına başladık. Çöp, moloz Kaynaşlı da rezil bir durum vardı. Her yeri temizledik. D-100 kenarında iş merkezinin önünde ki alanı boşalttık. Kalıcı Konutlar Bölgesinde çöp konteynırı bulunmuyordu. Temiz bir Kaynaşlı için 40’a yakın çöp konteynırı koyduk.


 
"Artık şehirleşmemiz gerekiyor"
Şehir merkezinde bulunan prefabrik yapıları yavaş yavaş esnafımızı küstürmeden kaldıracağız. Artık şehirleşmemiz gerekiyor. Kaynaşlı ya yakışan şekilde çalışmamış lazım. Esnafımızla birlikte el ele vererek onları küstürmeden zaman tanıyarak prefabrik yapıları kaldıracağız.
 
Halk Meclisi Toplantısına MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, İl Genel Meclis üyeleri,Belediye Meclis üyeleri , STK yöneticileri ve Muhtarlar da katıldı.