29 mart yerel seçimlerine 23 gün kala Ak Parti belediye başkan adayı İsmail Bayram gezilerine hız verdi.

Sabah saatlerinde Bolu caddesinin şehir merkezinden başlayan bölümünde esnaflarla buluşan Bayram,gün bolu bolu caddesinde esnaflarla birlikte oldu.

Öğle namazınıda Bolu caddesinde bir yurtta kılan Bayram,gezilerini akşam saatlerine kadar sürdürdü. Daha sonra Düzcenin en çok sorun belirtilen mahalleleri arasında yer alan Ağa mahallesinde ev toplantısına katılan Bayram, hanrımlardan gelen şikayetleri birer birer dinledi ve not aldı.

Sonrasında da Seçim için yaptıkları gerek esnaf , gerek ev toplantıları,gerekse kahve ziyaretlerinde kendisine anlatılan sorunların hiçbirinin çözülemez olmadığını gördüğünü söyleyen Akparti Düzce belediye başkan adayı İsmail Bayram Düzce'nin tamamını gezmemiz için daha önümüzde zamanımız var.Ancak benim bu güne kadar edindiğim intiba sorunların hepsinin bir ucundan tutulduğunu gösteriyor.

Bizlerde göreve geldiğimizde Ağa mahallesi başta olmak üzere tüm mahallelerimizin sorunlarını merkezden çevreye yayılan bir su damlasının halkaları gibi yayacağız ve sorunları çözeceğiz. Yeterki sizler bizlere sandıkta gerekli desteği verin dedi