Günler geride kaldı ve seçimlere sadece bir hafta kaldı. Bu bir haftayı boş geçirmek istemeyen siyasi partilerin Düzce Belediye Başkan adayları da seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram'da seçim gezileri kapsamında bugün Düzce'de yeni kurulan galericiler ve araba pazarlarını ziyaret ederek sorunları dinledi.

Galericiler Bayram'a özellikle ekonomik krizin kendilerini olumsuz etkilediğini söylerken Bayram'da göreve gelmesi halinde krizin etkilerini en aza indirmek için yapılması gereken her şeyi yapacaklarını söyledi. Başkan adayı Bayram ayrıca galerici esnafların yeni kurulan galerilerde bazı eksikliklerin olduğunu söylemesi üzerine de bu eksikliklerin zamanla çözüleceğini ifade etti.

Bayram'ın ikinci durağı Yenikent 3 ve 4. Bölgelerde bulunan kahveler ile esnaflar oldu. Burada da vatandaşların sorunlarını dinleyen Bayram, sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirterek seçmenlerden oy istedi. Bayram, son olarak 12. Bölgedeki kahveleri gezerek ziyaretlerini sürdürdü.