Seçim öncesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam eden siyasi partilerin Düzce Belediye Başkan adayları son 5 günde de ara vermiyor. AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram'da bugün seçim çalışmalarına devam etti. Bayram, D-100 karayolu kenarındaki Sanayi Çarşısını ve esnafları dolaştı.

Yaşanan sorunları dinleyen Bayram'a sanayi çalışanları özellikle de yağmur sularından çektikleri sıkıntıları anlattı. Bayram'da esnaflara göreve gelmeleri halinde bu sıkıntının kısa süre içerisinde aşılacağını söyledi.

Bayram, gezisi sonrasında yaptığı açıklamada yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'da çalışmalar kapsamında Düzce'ye geldi. Biz seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz. Ama seçimleri kazanacağız demek seçmenlerimizle buluşmayacağız anlamına gelmemeli. Biz son güne kadar gezilerimize devam edeceğiz. Gidebildiğimiz kadar çok yere gideceğiz.” şeklinde konuştu.

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, gezilerine TEMSAN ve TÜRSAN tesislerini gezerek devam etti. Bayram burada da sorunları dinledi.