AK Parti'nin Düzce Belediye Başkan adayı olduktan sonra ziyaretlerine başlayan İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan'la birlikte ÖNCÜ TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı'yı ziyaret etti. Bayram, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada adaylık sürecini değerlendirdi.

İsmail Bayram, “Aday olduktan sonra şimdi de ziyaretlerime başladım. Belediye'nin içinde olan biri olarak Düzce Belediyesi'nin içinde bulunduğu durumdan haberim var. Sorunların çözümü için önemli projeleremiz de var. Bunları ilerleyen süreçte basın mensuplarıyla paylaşacağım. Şimdilik bu konunun açıklanmasını doğru bulmuyorum. Amacımız ziyaretlerde bulunarak kamuoyunun düşüncelerini öğrenmek.” şeklinde konuştu.

“İstekler konusunda anket yaptırılıyor.”

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, Düzceliler'in sorunlarını öğrenmek ve bu konuda bilgi almak için anket çalışması başlattıklarını da belirterek, “Kamuoyunun düşencelerini öğrenmek ve Düzce'nin isteklerini gözönüne almak için anket çalışması da başlattık. Yapılan anketleri değerlendirmeye alarak istekleri değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.