Ak Parti Düzce belediye başkan adayı İsmail Bayram Mahallelere yaptığı gezilere devam ediyor. Yeni mahallelerimizden Bostanyeri mahallesinde ,mahalle sakinleri ile birlikte olan İsmail Bayram'a ,Düzce milletvekili Metin Kaşıkoğlu'da eşlik etti.

Mahalleye gelişlerinde çoşkulu bir şekilde karşılanan Bayram yaptığı konuşmada sizlerle sohbet etmeye geldik yeni mahalle olmanızdan dolayı belediye çalışmalarını bilemiyor olabilirsiniz bunları birlikte aşacağız,kimseyi zorlayıcı yerinden edici uygulamalar yapmak istemiyoruz. elimizdeki imkanları Düzcenin tümüne kullanacağız, 48 mahalle muhtarı bizim gözümüz kulağımız olacaktır. Bizler sizlerle sadece oy olmak için buluşmayacağız. Seçimden sonrada geleceğiz,”dedi.

AK Parti Düzce belediye başkan adayı İsmail Bayram konuşmasını sizden kopmayan bir başkan olacağım diyerek seçildikten sonra halkın arasına karışmayan bu yüzdende tepkiler alan siyasetçilere de göndermeler yaparak sözlerini tamamladı.

 

İsmail Bayram ile birlikte Bostanyeri mahallesine ziyaretlere katılan AKP Düzce milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise “alnımız ak,yaptığımız hizmetlerin yapacaklarımızın teminatı olarak sizlerin oyunu istemeye geldik “ifadelerini kullandı.