Milliyetçi Harek Partisi Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz'ın yaptığı bu açıklamaların ardından, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'da konuyla ilgli açıklamalarda bulunmuştu. Ancak MHP İl Başkanı bu açıklamaları yeterli bulmadığına dair yazılı bir açıklama yaptı.

Danışmaz açıklamasında şu görüşlere yer verdi;Bilgi yoksulluğu olarak nitelendirdikleri katlı otoparka verilen isim konusunda işin gereği bir protokol yapılmıştır. Tüm diğer icraatlarında olduğu gibi Düzce Belediye Meclis Üyelerimiz bu konuda da yok sayılarak bilgilendirilmemiştir. Tüm taleplerimize rağmen sayın başkan ve ekibi bu konuda hassasiyet göstermediklerinden dolayı katlı otopark ismi bilinçli olarak tarafımızdan Düzce’nin gündemine taşınmıştır. Yani isim konusunda asla olumsuz düşüncemiz olmamıştır. Belediye icraatlarının Düzce halkı ile bütünleşmesi noktasında meclis üyelerimizin yok sayılmaması ve Düzceli olarak bizlerin unutulmak ve uyutulmak istenmesine karşı duruş sergilememiz muhalefet olarak bizim asli görevimizdir.

Danışmaz ayrıca sorduğu soruların bir çoğuna cevap almadığını belirterek yanıtsız kalan sorular için cevap beklediğini söyledi. Danışmaz şöyle dedi; "Sayın İsmail Bayram kendisine yöneltilen diğer soruları her zaman olduğu gibi görmezden gelmiş, Çoban Dalçık konusuna ve YEYPAŞ’tan Düzcespor’a aktarılması gereken paraların nerede nerede olduğuna dair bir cevap verilmemiştir. Bu da zihinlerde soru işareti yaratmaktadır. Bu konulara bütün samimiyeti ve doğruluğuyla cevap vermesi beklenmektedir."

Haber, Ş. ÇAKIR